Staat uw precieze kledingswens hier niet tussen? 

Vraag vrijblijvend informatie aan om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor uw specifieke situatie.

Alles een stijl

Alles een stijl

Stel uw eigen persoonlijke wedstrijdset, sponsorset of trainingsset samen. Alles wordt in één stijl ontworpen waardoor u een bijzonder indruk maakt. Ook voor een persoonlijk kleur en/of stijl advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Cap

Cap

Een stijlvolle cap met eigen logo en of tekst altijd goed zichtbaar en opvallend. Leuk om te hebben of om weg te geven. Prijzen exclusief borduurwerk en BTW vanaf € 1,41.

Halster

Halster

Halsters met Nederlandse vlag en/of naam van het paard. Altijd handig en direct herkenbaar.

Paardendeken

Paardendeken

Waar bedrukken stopt, gaat borduurwerk verder. Ook op onregelmatige ondergrond komt uw logo en of tekst mooi tot zijn recht. Voor dik gevoerde paarden dekens zijn de mogelijkheden wat beperkter.

Sjabrak

Sjabrak

Opvallende logo op uw sjabrak met de juiste door de KNHS vastgestelde afmetingen. Ook op onregelmatige ondergrond komt uw logo en of tekst mooi tot zijn recht. Ook zijn met borduren geen persafdrukken te zien om het logo!

Sjabrak met groot logo

Sjabrak met groot logo

Opvallende logo op uw sjabrak met de juiste door de KNHS vastgestelde afmetingen. Een vast herkenningspunt en een prima manier om het teamgevoel extra te versterken. Ook zijn met borduren geen pers afdrukken te zien om het logo!

Vaandel

Vaandel

U kunt van een belangrijke gebeurtenis een blijvende herinnering maken door een prachtig vaandel te maken met familie wapen, embleem van de sportvereniging of leuke tekst.

De Klavervallei Borduurservice  |  Geke Gijtenbeek  |  Bernhardlaan  15  |  3871 VL Hoevelaken  |  +31 (0)6 19 764 526  |  info@deklavervallei.nl

BTW ID NL 002143110B48 | KVK 32108836

facebook