Staat uw precieze kledingswens hier niet tussen? 

Vraag vrijblijvend informatie aan om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor uw specifieke situatie.

Alles een stijl

Alles een stijl

Stel uw eigen persoonlijke wedstrijdset, sponsorset of trainingsset samen. Alles wordt in één stijl ontworpen waardoor u een bijzonder indruk maakt. Ook voor een persoonlijk kleur en/of stijl advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Bedrijfsjas

Bedrijfsjas

Uw bedrijfskleding voor medewerkers en relaties bepaald voor een belangrijk deel het imago van uw bedrijf of instelling. Deze wordt optimaal met het borduurwerk van de Klavervallei. Vraag vrijblijvend informatie aan om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor uw specifieke situatie. We bespreken de wensen en zoeken daar indien nodig passende kleding bij. Uw logo of tekst wordt door mij op de gewenste stof geborduurd. De eerste juiste indruk is erg belangrijk.

Bistro-schort

Bistro-schort

De bedrijfskleding en het imago van uw bedrijf wordt optimaal met het borduurwerk van de Klavervallei. Vraag vrijblijvend informatie aan om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor uw specifieke situatie. We bespreken de wensen en zoeken daar indien nodig passende kleding bij. Het door ons gebruikte borduurgaren is van hogere kwaliteit dan kleding of textiel. Dit borduurgaren is namelijk bestand tegen chloor, licht en kookwas.

Cap

Cap

Een stijlvolle cap met eigen logo en of tekst altijd goed zichtbaar en opvallend. Leuk om te hebben of om weg te geven. Prijzen exclusief borduurwerk en BTW vanaf € 1,41.

Handdoek met bedrijfslogo

Handdoek met bedrijfslogo

Zachte badstof extra kwaliteit met hoge wateropname. Wij bieden een ruime collectie aan in vele frisse kleuren tegen een scherpe prijs. Voorzien van borduurwerk krijgt het uw eigen persoonlijke kwaliteit en uitstraling.

Motorjack

Motorjack

Geef uw gewone jas of bodywarmer een upgrade en kwaliteit uitstraling met borduurwerk van de Klavervallei. Mooi en netjes verzorgt, maar ook erg sterk zodat u er nog lang plezier aan kunt beleven.

De Klavervallei Borduurservice  |  Geke Gijtenbeek  |  Bernhardlaan  15  |  3871 VL Hoevelaken  |  +31 (0)6 19 764 526  |  info@deklavervallei.nl

BTW ID NL 002143110B48 | KVK 32108836

facebook