Voorbeelden

voorbeeld

Origineel logo

logo voorbeelden

Zoekt u een origineel logo voor uw bedrijf of instelling? Het bedenken van iets nieuws of voortborduren op iets dat al bestaat?  Met hulp van een professionele partner ontwerpen we voor u iets bijzonders.  Graag denken we  verder, buiten kaders, om te zorgen dat u iets krijgt dat voldoende opvalt, bij u past én werkt! 

 +31 (0)6 19 764 526 

 info@deklavervallei.nl 

 

Horeca kleding

469937469956472220

Horecakleding moet perfect passen bij de uitstraling van uw zaak. Daarom personaliseer ik graag uw kleding. Uw logo op alle kleding? Geen probleem! Het maakt  niet uit of u kleine of grote aantallen afneemt en vanzelfsprekend bied ik u deze dienst aan tegen de scherpste prijs.

Bedrijfs-, werk-, sportkleding

Bedrijfs-, werk- en sportkleding bepaald mede het imago van bedrijf of sportvereniging .Vraag vrijblijvend informatie aan om te kijken welke mogelijkheden er zijn  voor uw specifieke situatie. Wij bespreken de wensen en zoeken daar, indien nodig, passende kleding bij. Uw logo of tekst wordt door mij op de gewenste stof geborduurd. Uw borduurwerk is immers mijn visitekaartje. 

Boduurgaren van hoge kwaliteit

        madeira garen 6

Het door ons gebruikte borduurgaren is van
hogere kwaliteit dan kleding of textiel.
Dit borduurgaren is namelijk bestand tegen
chloor, licht en kookwas.

Regelgeving bedrijfskleding

Belastingdienst-Logo

Om bedrijfs-, werk- en sportkleding fiscaal af te kunnen trekken van de belasting zijn er een aantal regels opgesteld. Deze kunt u terugvinden op deze pagina: regelgeving bedrijfskleding .

Vele merken

Wij kunnen vele merken kleding leveren.

Bekijk ons overzicht.